VINKORT

På udvalgte vine kan du købe både ét glas og hele flasker, på disse er der først angivet pris pr. glas og derefter pris pr. flaske.

Toscana Bianco, Badia Alle Corti, Italien
49,- | 199,-

Vinen har en flot, klar farve med et grønligt strejf. Aromaen er delikat og indtagende og smagen er særdeles harmonisk, ren og frisk. – Duomo anbefaler

Soave, Zonin, Italien
224,-

Aromaen er elegant og stilfuld og byder på hvide akacia- og mandelblomster og gyldne æbler. Smagen er særdeles velafbalanceret og vedholdende, frisk og frugtholdig og slutter af med en lang og vedholdende eftersmag.

Serai Bianco, Le Morette, Italien
299,-

Strålende, lys gylden farve, med grønne reflekser og et meget friskt, men interessant samspil af blomster og frugtaromaer, der minder om grønne æbler, pærer og abrikoser. Smagen er behagelig tør, med frisk syrlighed og delikat blødhed.

Riesling, Johan Klauss, Mosel - Tyskland
209,-

Skråningerne ved Mosel hører til de stejleste i verden, hvilket giver stokkene og druerne optimal soleksponering. Rieslingdruen har perfekte vækstbetingelser i dette område. Johan Klauss Riesling er en sprød, velafbalanceret hvidvin med elegant sødme.

Vino Rosato, Minini, Italien
49,- | 199,-

Vino Rosato er lavet af en kombination af druer fra det centrale Italien og Sicilien og har en perfekt kombination af friskhed og karakter. Vinen har en intens farve og en fyldig og frugtagtig smag med strejf af blomster. – Duomo anbefaler

Bardolino, Chiaretto Classico - Le Morette Rosé, Italien
299,-

Vinen har en lys rosa farve og en frisk smag, der er fyldig og velafbalanceret med intense frugtagtige fornemmelser. Bouquetten er kendetegnet ved duften af gule ferskner, jordbær, og nuancer af violer.

Primitivo, Badia Alle Corti, Puglia - Italien
49,- | 199,-

Denne vin har en intens rubinrød farve. I aromaen fornemmes tjære, lakrids og røde bær. Smagen er kraftig med god tannin og efterfølges af en saftig og delikat eftersmag. – Duomo anbefaler

Chianti, Zonin, Italien .
229,-

Chianti er indbegrebet af toscansk vin. Zonin Chianti er en vin med en livlig rød farve og en raffineret bouquet med noter af violette og vilde bær og en fyldig og behageligt harmonisk smag.

Minini, Corte dei Mori Nero d’Avola, Italien
209,-

Vinen er fremstillet af Siciliens nationaldrue, Nero d’Avola. Farven er dyb rubinrød og bouquetten er vinøs og behagelig og kan minde om smagen af bitre mandler. Smagen er blød med let garvesyre, fløjlsagtig og vedholdende.

Governo all’uso toscano, Rocca di Montemassi, Toscana, Italien
239,-

Druerne håndsorteres og 10 % udvælges til at lufttørre i ca. 3 uger, mens resten af druerne modnes i egetræsfade De sukkerholdige tørrede druer tilsættes vinen i egetræsfadene og sukkeret igangsætter en 2. gæring. Denne metode har en særlig tilknytning til netop dette område, Governo all’uso Toscano. og giver en særdeles struktureret vin med en unik og tiltalende karakter.

Valpolicella Ripasso, Ca’del Toma, Italien
309,-

Druesammensætningen består af Corvina, Rondinella og Molinara druer. Cà del Toma fremtræder med en flot, dyb, rubinrød farve og en markant delikat bouquet, med flot præg af modne frugter og krydderier. Smagen er vedvarende med en fløjlsblød struktur og god balance mellem frugt og tannin.

Frankrig - Ventoux, Domaine du Vieux Lazaret
269,-

Høsten foretages med håndkraft, og druerne udvælges omhyggeligt inden presning. Efter lagring i egetræsfade, tappes vinen og flaskelagringen kan begynde. Det er en flot vin med en elegant smag med blødhed og lang eftersmag.

Frankrig - Château de Roques, Puisseguin, St. Emilion
399,-

Château de Roques er beliggende i Puisseguin Saint Emilion, en “Satelitkommune” til Saint Emilion. Vinifikationen og lagringen foregår på traditionel vis. Vinen er elegant, raceren, med en duft, der domineres af modne frugter. Den lange eftersmag tiltaler kendere, der gerne lader denne vin lagre for at blive helt perfekt.

Spanien, Rioja - Marthu, Cosecha Seleccíon
249,-

Marthu Cosecha Seleccíon har en klar og lysende kirsebærrød farve og en aroma der indeholder et skønt miks af bær med strejf af søde rosiner. Smagen omfavnes blidt af den bløde og søde tannin og giver en god fornemmelse af rundhed.

Spanien - Clos de Solistico, Reserva, Catalunya
359,-

Fremstillet af Tempranillo og Garnacha. Vinen har en rubinrød farve med granatrøde toner. Aromaen er intens med modne røde frugter, kakao og vanilje. Smagen er velafbalanceret, harmonisk med fløjsblød tannin, der fører til en lang og elegant eftersmag.

Sydafrika - Boschendal, 1685 Shiraz
359,-

Sprudlende og delikate røde frugter i aromaen såsom friske hindbær, kirsebær og med et strejf af granatæbler, efterfulgt af en krydret smag der spænder fra stjerneanis, hvid peber og behagelig ristet egetræ. Eftersmagen er fyldig og langvarig.

Chile - Carta Vieja, Shiraz Prestige
399,-

Det er særligt udvalgte druer fra meget gamle vinstokke, nogle op til 100 år gamle. Vinen lagres på nye egetræsfade, der giver den unikke aroma af vanille. Vinen har en dyb rød farve og en spændende aroma der bl.a. byder på kaffe, grafit og tobak. Smagen er velstruktureret, kompleks og intens, med en behagelig lang finish.

Argentina - Los Haroldos, Malbec - fadlagret
259,-

Denne Malbec udstråler dybe rubinrøde nuancer, brilliante og fejlfri. Aromaen er kompleks med røde frugter: kirsebær, blomme og hindbær og kombineret med et strejf af træ fremhæves tilstedeværelsen af vanille og chokolade. Smagen er kraftig med god tannin. Velafbalanceret og lang eftersmag.