VINKORT

På udvalgte vine kan du købe både ét glas og hele flasker, på disse er der først angivet pris pr. glas og derefter pris pr. flaske.

Terre Allegre, Trebbiano, Italien
49,- | 199,-

Deres Trebbiano-vin smager af melon og fersken og har en let syre, der gør at den forbliver blød og saftig. Den er læskende, nemt tilgængelig, og så smager den bare godt. – Duomo anbefaler

Minini Pinot Grigio IGT, Italien
219,-

Denne Pinot Grigio vil forbløffe dig med sin elegante og moderne stil. Farven er lys strågul med grønne reflekser. Vinen har en vinøs, delikat og frugtholdig aroma og en frisk og vedvarende smag.

Serai Bianco, Le Morette, Italien
299,-

Strålende, lys gylden farve, med grønne reflekser og et meget friskt, men interessant samspil af blomster og frugtaromaer, der minder om grønne æbler, pærer og abrikoser. Smagen er behagelig tør, med frisk syrlighed og delikat blødhed.

Peter & Peter Zeller Riesling Feinherb, Tyskland
209,-

Peter & Peter Zeller Riesling Feinherb er fremstillet af håndplukkede druer fra de mest gunstige skråninger i Zell. Vinen er elegant, med aroma af modne ferskner og abrikoser. En lækker Riesling som byder på en stor oplevelse!

Vino Rosato, Minini, Italien
49,- | 199,-

Vino Rosato er lavet af en kombination af druer fra det centrale Italien og Sicilien og har en perfekt kombination af friskhed og karakter. Vinen har en intens farve og en fyldig og frugtagtig smag med strejf af blomster. – Duomo anbefaler

Bardolino, Chiaretto Classico - Le Morette Rosé, Italien
299,-

Vinen har en lys rosa farve og en frisk smag, der er fyldig og velafbalanceret med intense frugtagtige fornemmelser. Bouquetten er kendetegnet ved duften af gule ferskner, jordbær, og nuancer af violer.

Alana McGettigan IL Faggio Montepulciano D'Abruzzo - Italien
49,- | 199,-

Vinen har en dyb rubinrød farve. Aromaen er fyldt med mørke frugter, blommer, chokolade, kirsebær og strejf af mokka. Smagen er blød og fyldig, kirsebær, chokolade og kaffe tonerne bliver fremhævet, som ledsages af bløde modne tanniner. Eftersmagen er blød og har længde. – Duomo anbefaler

Le Morette Bardolino Classico DOC, Italien
55,- | 219,-

Le Morette Bardolino Classico har en lys, rubinrød farve. Smagen er harmonisk vedvarende. De velafbalancerede aromaer er tørre og krydrede med en let bitter eftersmag.

Fattoria Lornano Chianti Colli Senesi DOCG, Italien
269,-

Fattoria Lornano Chianti Colli Senesi har en intens rubinrød farve. I duften anes modne røde frugter på en krydret baggrund. Smagen er frisk, tør og ren med bløde tanniner.

Governo all’uso toscano, Rocca di Montemassi, Toscana, Italien
239,-

Druerne håndsorteres og 10 % udvælges til at lufttørre i ca. 3 uger, mens resten af druerne modnes i egetræsfade De sukkerholdige tørrede druer tilsættes vinen i egetræsfadene og sukkeret igangsætter en 2. gæring. Denne metode har en særlig tilknytning til netop dette område, Governo all’uso Toscano. og giver en særdeles struktureret vin med en unik og tiltalende karakter.

Monte Zovo Amarone DOCG, Italien
789,-

Vinen har en intens rød farve og aromaer af modne blommer og sorte kirsebær, krydderier, vanille, lakrids og chokolade. Tilpas frugtagtig i smagen. Intens varme og godt integrerede tanniner i perfekt afbalanceret samspil med noter af vanille og chokolade.

Frankrig - Ventoux, Domaine du Vieux Lazaret
269,-

Høsten foretages med håndkraft, og druerne udvælges omhyggeligt inden presning. Efter lagring i egetræsfade, tappes vinen og flaskelagringen kan begynde. Det er en flot vin med en elegant smag med blødhed og lang eftersmag.

Frankrig - Château de Roques, Puisseguin, St. Emilion
399,-

Château de Roques er beliggende i Puisseguin Saint Emilion, en “Satelitkommune” til Saint Emilion. Vinifikationen og lagringen foregår på traditionel vis. Vinen er elegant, raceren, med en duft, der domineres af modne frugter. Den lange eftersmag tiltaler kendere, der gerne lader denne vin lagre for at blive helt perfekt.

SPANIEN - Neleman Cabernet Sauvignon Bobal
225,-

Blød og frugtrig rødvin. Økologisk og vegansk. Dejlig, livlig og mørk kirsebærfarve. Intens og afrundet aroma med blommer, bær, violer og ristede søde egenoter. Smagen udviser en fornøjelig balance mellem de bløde tanniner, den søde frugt og egetræets fylde.

CHILE - Dos Almas Pinot Noir Gran Reserva
369,-

Duften er frugtrig med noter af kirsebær og røde bær, såsom jordbær og hindbær, blandet med bløde, krydrede noter og et strejf af vanilje fra lagringen på de franske egetræsfade.

ARGENTINA - Los Haroldos, Malbec - fadlagret
259,-

Denne Malbec udstråler dybe rubinrøde nuancer, brilliante og fejlfri. Aromaen er kompleks med røde frugter: kirsebær, blomme og hindbær og kombineret med et strejf af træ fremhæves tilstedeværelsen af vanille og chokolade. Smagen er kraftig med god tannin. Velafbalanceret og lang eftersmag.