VINKORT

På udvalgte vine kan du købe både ét glas og hele flasker, på disse er der først angivet pris pr. glas og derefter pris pr. flaske.

Terre Allegre, Trebbiano, Italien
62,- | 239,-

Deres Trebbiano-vin smager af melon og fersken og har en let syre, der gør at den forbliver blød og saftig. Den er læskende, nemt tilgængelig, og så smager den bare godt. – Duomo anbefaler

Minini Pinot Grigio IGT, Italien
249,-

Denne Pinot Grigio vil forbløffe dig med sin elegante og moderne stil. Farven er lys strågul med grønne reflekser. Vinen har en vinøs, delikat og frugtholdig aroma og en frisk og vedvarende smag.

Serai Bianco, Le Morette, Italien
329,-

Strålende, lys gylden farve, med grønne reflekser og et meget friskt, men interessant samspil af blomster og frugtaromaer, der minder om grønne æbler, pærer og abrikoser. Smagen er behagelig tør, med frisk syrlighed og delikat blødhed.

Peter & Peter Zeller Riesling Feinherb, Tyskland
239,-

Peter & Peter Zeller Riesling Feinherb er fremstillet af håndplukkede druer fra de mest gunstige skråninger i Zell. Vinen er elegant, med aroma af modne ferskner og abrikoser. En lækker Riesling som byder på en stor oplevelse!

Vino Rosato, Minini, Italien
62,- | 239,-

Vino Rosato er lavet af en kombination af druer fra det centrale Italien og Sicilien og har en perfekt kombination af friskhed og karakter. Vinen har en intens farve og en fyldig og frugtagtig smag med strejf af blomster. – Duomo anbefaler

Bardolino, Chiaretto Classico - Le Morette Rosé, Italien
329,-

Vinen har en lys rosa farve og en frisk smag, der er fyldig og velafbalanceret med intense frugtagtige fornemmelser. Bouquetten er kendetegnet ved duften af gule ferskner, jordbær, og nuancer af violer.

Alana McGettigan IL Faggio Montepulciano D'Abruzzo - Italien
62,- | 239,-

Vinen har en dyb rubinrød farve. Aromaen er fyldt med mørke frugter, blommer, chokolade, kirsebær og strejf af mokka. Smagen er blød og fyldig, kirsebær, chokolade og kaffe tonerne bliver fremhævet, som ledsages af bløde modne tanniner. Eftersmagen er blød og har længde. – Duomo anbefaler

Le Morette Bardolino Classico DOC, Italien
259,-

Le Morette Bardolino Classico har en lys, rubinrød farve. Smagen er harmonisk vedvarende. De velafbalancerede aromaer er tørre og krydrede med en let bitter eftersmag.

Fattoria Lornano Chianti Colli Senesi DOCG, Italien
299,-

Fattoria Lornano Chianti Colli Senesi har en intens rubinrød farve. I duften anes modne røde frugter på en krydret baggrund. Smagen er frisk, tør og ren med bløde tanniner.

Rocca di Montemassi Le Focaie, Italien
269,-

Rocca di Montemassi Le Focaie har en intens rubin- rød farve med violet strejf. Aromaen er kraftig og
tilbyder behagelige noter af violer, kirsebær og vilde bær. Smagen har en god struktur men behagelig
frisk og med en blød og vedholdende eftersmag.

Monte Zovo Amarone DOCG, Italien
829,-

Vinen har en intens rød farve og aromaer af modne blommer og sorte kirsebær, krydderier, vanille, lakrids og chokolade. Tilpas frugtagtig i smagen. Intens varme og godt integrerede tanniner i perfekt afbalanceret samspil med noter af vanille og chokolade.

Frankrig - Ventoux, Domaine du Vieux Lazaret
299,-

Høsten foretages med håndkraft, og druerne udvælges omhyggeligt inden presning. Efter lagring i egetræsfade, tappes vinen og flaskelagringen kan begynde. Det er en flot vin med en elegant smag med blødhed og lang eftersmag.

Frankrig - Château de Roques, Puisseguin, St. Emilion
429,-

Château de Roques er beliggende i Puisseguin Saint Emilion, en “Satelitkommune” til Saint Emilion. Vinifikationen og lagringen foregår på traditionel vis. Vinen er elegant, raceren, med en duft, der domineres af modne frugter. Den lange eftersmag tiltaler kendere, der gerne lader denne vin lagre for at blive helt perfekt.

SPANIEN - Neleman Cabernet Sauvignon Bobal
259,-

Blød og frugtrig rødvin. Økologisk og vegansk. Dejlig, livlig og mørk kirsebærfarve. Intens og afrundet aroma med blommer, bær, violer og ristede søde egenoter. Smagen udviser en fornøjelig balance mellem de bløde tanniner, den søde frugt og egetræets fylde.

CHILE - Dos Almas Pinot Noir Gran Reserva
299,-

Duften er frugtrig med noter af kirsebær og røde bær, såsom jordbær og hindbær, blandet med bløde, krydrede noter og et strejf af vanilje fra lagringen på de franske egetræsfade.

ARGENTINA - Marques del Sur Malbec Reserva de Fam.
299,-

Marques del Sur Malbec Reserva de Familia har en intens purpurrød farve. I duften finder man navnlig brombær og modne blommer. Smagen er kraftfuld, frugtrig og intens med en lang vedholdende eftersmag, hvor man aner vanilje som tegn på lang fadlagring.